NU EEN IT'ER NODIG | DAAG ONS UIT

Onze professionals staan klaar om u te helpen bij u op locatie of vanuit ons kantoor in Schiedam

Beheer & IT-support vanuit Schiedam

De dienst IT-support van Process 2 IT is er voor iedere ICT-omgeving. Al vanaf één werkplek kunnen wij u ondersteunen op het gebied van helpdesk, IT inzet en zeker ook het preventief beheren van het netwerk.

Onder preventief beheer verstaan wij het actief monitoren en updaten van alle aanwezigen netwerkelementen. Dus ook firewalls, WiFi points en mobiele items in het netwerk. Het doel van deze dienst is het verhogen van de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw IT-omgeving. Ook is het toetsen en voldoen aan wetgeving een onderdeel van het preventief beheer.

Netwerkbeheer

Als u op zoek bent naar professioneel netwerkbeheer, dan is Process 2 IT de ideale partner voor u. Wij bieden netwerkbeheerdiensten aan om u te helpen bij het beheren van uw netwerk en om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneert.

Onze netwerkbeheerdiensten omvatten onder andere het installeren, configureren en onderhouden van hardware en software, het oplossen van problemen en het verlenen van technische ondersteuning. Wij bieden ook ondersteuning bij het beheren van cloud-oplossingen en het uitvoeren van back-ups om ervoor te zorgen dat uw belangrijke gegevens veilig zijn opgeslagen.

Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van onze netwerkbeveiligingsdiensten om uw netwerk te beschermen tegen bedreigingen. Wij bieden oplossingen om uw netwerk te beveiligen tegen virussen, malware en hackers, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw gegevens.

Met onze netwerkbeheerdiensten heeft u één aanspreekpunt voor al uw netwerkbehoeften. Dit bespaart u tijd en moeite, omdat u niet hoeft te zoeken naar verschillende leveranciers voor verschillende IT-diensten.

Bovendien kunt u met onze netwerkbeheerdiensten op flexibele wijze gebruikmaken van onze diensten, afhankelijk van uw behoeften. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een volledig beheer van uw netwerk of alleen voor specifieke onderdelen.

Werkplekbeheer

Process2it biedt professionele werkplek beheerdiensten aan om u te helpen bij het beheren van uw IT-infrastructuur. Onze beheerdiensten zijn gericht op het optimaliseren van de werkplekken van uw medewerkers, zodat ze efficiënt en productief kunnen werken.

Met onze werkplek beheerdiensten kunt u ervan verzekerd zijn dat uw IT-infrastructuur altijd optimaal functioneert. Wij bieden ondersteuning bij het installeren, configureren en onderhouden van hardware en software, het oplossen van problemen en het verlenen van technische ondersteuning aan medewerkers.

Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van onze beheerdiensten voor het beheren van uw cloud-oplossingen, het uitvoeren van back-ups en het beveiligen van uw netwerk tegen bedreigingen.

Met onze werkplek beheerdiensten heeft u één aanspreekpunt voor al uw IT-beheerbehoeften. Dit bespaart u tijd en moeite, omdat u niet hoeft te zoeken naar verschillende leveranciers voor verschillende IT-diensten.

Bovendien kunt u met onze beheerdiensten op flexibele wijze gebruikmaken van onze diensten, afhankelijk van uw behoeften. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een volledig beheer van uw IT-infrastructuur of alleen voor specifieke onderdelen.

Als u op zoek bent naar professionele IT-partner om u te helpen bij het beheren van uw IT-infrastructuur, neem dan contact op met Process 2 IT. Wij staan klaar om u te helpen bij het optimaliseren van de werkplekken van uw medewerkers, zodat ze efficiënt en productief kunnen werken.

 

Serverbeheer

Serverbeheer is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf, groot of klein. Servers zijn de “harten” van een netwerk en zorgen ervoor dat alle computers en systemen in het bedrijf met elkaar communiceren en toegang hebben tot belangrijke gegevens en resources.

Als uw bedrijf een klein of middelgroot bedrijf (mkb) is, is het misschien niet haalbaar of efficiënt om een eigen team van serverbeheerders in dienst te nemen. Gelukkig zijn er professionele diensten zoals serverbeheer van Process 2 IT beschikbaar om u te helpen bij het beheren van uw servers.

De diensten van Process 2 IT kunnen u helpen om uw servers efficiënt te laten draaien en problemen op te lossen als ze zich voordoen. Dit kan onder andere betekenen dat uw servers regelmatig worden onderhouden en geüpdatet, dat er back-ups worden gemaakt van belangrijke gegevens en dat er hulp wordt geboden bij het oplossen van problemen.

Door Process 2 IT al ICT-dienstverlener in te schakelen, kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf, terwijl uw servers in goede handen zijn. Dit kan u tijd, geld en frustratie besparen, omdat u niet hoeft te werken aan het oplossen van problemen die zich voor kunnen doen met uw servers.

Onze serverbeheer diensten voor het mkb zijn ook flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een volledig beheer van al uw servers, of alleen voor specifieke onderdelen zoals het maken van back-ups of het bieden van technische ondersteuning.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor het beheren van uw servers, neem dan contact op met Process 2 IT. Wij kunnen u helpen om uw servers efficiënt te laten draaien en problemen op te lossen, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

  1. Home
  2.  » 
  3. Process 2 IT
  4.  » IT Support
IT Support voor mkb