Onze betrouwbare back-up software

Uw ultieme bescherming tegen gegevensverlies

Bescherm uw bedrijf en data

In de hedendaagse digitale wereld is data cruciaal voor de werking van elk bedrijf. Het verlies van bedrijfsgegevens kan ernstige gevolgen hebben, zoals vertragingen in de productiviteit, verlies van klanten, en zelfs reputatieschade. Het is dan ook essentieel om een back-up dienst te implementeren om ervoor te zorgen dat bedrijfsgegevens veilig en beschermd zijn.

Bescherming tegen onverwachte gebeurtenissen: Bedrijfsgegevens kunnen verloren gaan als gevolg van verschillende onverwachte gebeurtenissen, zoals hardware storingen, menselijke fouten, diefstal of cyberaanvallen. Door regelmatig back-ups te maken en op te slaan op een veilige locatie, zoals een NAS, disk, netwerk, LTO  of cloud-opslag, zorgt u ervoor dat bedrijfsgegevens beschermd zijn tegen deze risico’s.

 

Voldoen aan de regelgeving: Veel industrieën en landen hebben regels en voorschriften voor de bescherming van gegevens. Door een back-up dienst te nemen, kan een bedrijf ervoor zorgen dat het voldoet aan deze regelgeving en voorkomt het risico van boetes of andere juridische gevolgen.

Minimaliseer downtimes: Als een bedrijf geconfronteerd wordt met gegevensverlies, kan het herstellen van de verloren gegevens veel tijd kosten. Dit kan leiden tot kostbare downtimes die de productiviteit en winstgevendheid van het bedrijf beïnvloeden. Met een onze back-up oplossing kan het herstellen van de verloren gegevens snel en efficiënt worden uitgevoerd, wat minimaliseert de downtimes en bespaart tijd en kosten.

Bescherming van reputatie: Het verlies van bedrijfsgegevens kan de reputatie van het bedrijf ernstig schaden, vooral als het gaat om gevoelige informatie van klanten of partners. Door een back-up dienst te implementeren, toont een bedrijf aan dat het waarde hecht aan de bescherming van gegevens en de veiligheid van haar klanten.

We zijn er trots op dat we backup oplossingen bieden die zijn ontworpen om uw bedrijf te beschermen tegen gegevensverlies. Onze licentievormen zijn daarbij ontworpen om een oplossing te bieden die past bij uw bedrijfsbehoeften en budget. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u hulp nodig heeft bij het selecteren van de juiste licentievorm voor uw bedrijf. We helpen u graag verder!

Veel Gestelde Vragen

 

Wat is back-up software en waarom heb ik het nodig?

Back-up software is een tool die wordt gebruikt om regelmatig backups te maken van belangrijke bedrijfsgegevens en deze op te slaan op een veilige locatie. Het hebben van back-up software is belangrijk omdat het uw bedrijf beschermt tegen gegevensverlies als gevolg van onverwachte gebeurtenissen, zoals hardware storingen, menselijke fouten, diefstal of cyberaanvallen.

Hoe kan ik controleren of mijn backups correct zijn gemaakt?

Maakt u gebruik van onze beheerdiensten dan controleert Process 2 IT uw back-up.
Kijkt u liever met ons mee of heeft u een eigen IT-afdeling die uw netwerk beheerd dan kunt u gebruik maken van een extra monitor Console.

Hoe veilig zijn mijn backups met jullie software

We begrijpen dat de veiligheid van uw bedrijfsgegevens van het grootste belang is. Onze back-up software slaat uw gegevens op waar u dat graag wil. Kiest u voor een veilige locatie van Process 2 IT dan maken zij gebruik van encryptie en andere beveiligingsmaatregelen om te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Wij gebruiken een veilige AES 256‐bits data encryptie en slaan uw gegevens op in een AVG/-conform en ISO 27001 gecertificeerde datacenter.

Kan ik ook incremental fo differential back-ups maken

Ja met ons product kunt u volledige (full), incremental en differential maken. Met uitzondering van een gratis variant kunt u ook een Disk image (noodherstel) of harde schijf Kloon maken.

  1. Home
  2.  » Backup software