Systeembeheerder nodig in Schiedam?

DAAG ONS UIT! Onze systeembeheerders staan in de startblokken om met uw wensen aan de slag te gaan.

Op zoek naar een betrouwbare systeembeheerder voor Schiedam en omstreken?

Sinds 2007 Ondersteunt Process 2 IT ICT-diensten als de Systeembeheerder uit Schiedam kleine en middelgrote bedrijven met het automatiseren en digitaliseren van processen en computers systemen. Process 2 IT als uw Systeembeheerder zorgt ervoor dat uw netwerk veilig, efficiënt en goed blijft functioneren.

Uw storingen, crashes, helpdesk vragen of andere ICT-problemen worden door onze ervaren medewerkers opgelost. Maar nog beter is natuurlijk deze problemen te voorkomen. Daarom beheren wij de systemen ook actief.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare systeembeheerder uit Schiedam, bent u bij ons aan het juiste adres.

Process 2 IT Schiedam freelande ict

Process 2 IT als systeembeheerder Schiedam

Zorgeloos uw ICT-systeem kunnen gebruiken? Met de diensten van Process 2 IT ICT-diensten als uw Systeembeheerder in Schiedam kan dat. Onze medewerkers zijn snel en makkelijk te bereiken. Zo staat Process 2 IT 24/7 paraat om klanten te ondersteunen op ICT-gebied.

Ontstaat er toch een calamiteit dan wordt u direct door onze medewerkers geholpen. Vaak kunnen wij al direct op afstand u verder helpen en meekijken met uw systemen. In sommige gevallen kan dit echter niet. Dan komen zij bij u langs in Schiedam. Uiteraard zonder voorrijkosten.

Voor alle ICT-gerelateerde vragen of defecten krijgt u een vaste contactpersoon die uw aanspreekpunt wordt. Op deze manier leert onze ICT-specialist uw organisatie goed kennen en kan hij samen met u over de automatisering nadenken.

Process 2 IT werkt uitsluitend met ervaren/senior IT’ers die minimaal een afgeronde HBO studie in de informatica hebben afgerond.

Online beveiliging is tegenwoordig een essentieel onderdeel van elk bedrijf. In de digitale wereld van vandaag is het geen verrassing dat cybercriminaliteit toeneemt. Naarmate meer en meer bedrijven het slachtoffer worden van deze groeiende dreiging, lopen de werknemers, klanten en de continuïteit van deze bedrijven gevaar. Process 2 IT ICT-diensten kan je als systeembeheerder in Schiedam helpen om te voorkomen.

Onze senior medewerkers zijn up-to-date met de huidige ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit. Wij onderhouden en monitoren uw systemen actief om misbruik van derde te minimaliseren. De IT-oplossingen die door ons zijn aangeboden zijn niet alleen betrouwbaar maar daarnaast betaalbaar.

Komt u er niet uit?

Wij kijken graag even met u mee.

Via Supremo kunnen wij elke computer op afstand bedienen. U hoeft de applicatie alleen maar te starten.

Snel en effectief

Laat ons u snel en effectief helpen.
Maak gebruik van ons ticketsysteem in onze communicatie.

ICT Beheerder

Heb je vraag of een ICT probleem? Onze support helpt je graag. Altijd en overal! Ook als je geen klant van Process 2 IT bent.

Detachering

Tijdelijke meer capaciteit voor de ICT organisatie nodig? Process 2 IT zorgt graag het juiste personeel.

Ontwikkeling

Software-ontwikkeling is een nogal breed begrip, er kan zoveel. Wij ontwikkelen webapplicaties, apps en websites.

Process 2 IT ICT oplossingen Schiedam

IT Consultancy

Onze experts adviseren je graag op zowel het IT technisch als-mede het strategisch niveau.

Van bedrijfsprocessen naar ICT

Process 2 IT uit Schiedam ondersteunt bedrijven en organisaties op het gebied van IT. Dit doen wij door het aanbieden van onze diensten zoals ICT Beheer, ICT support, IT Consultancy, detachering, web- en software ontwikkeling.

Als aanbieder van totaaloplossingen kunnen wij het gehele traject van advies, levering, installatie, configuratie, implementatie systeembeheer en onderhoud van uw IT verzorgen.

Maar voordat wij het überhaupt over de automatisering hebben, praten wij eerst met u over uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen. Vervolgens komt het meer technische deel aan de orde; we kijken wat er aan automatisering is en inventariseren uw wensen.

Process 2 IT vertaalt uiteindelijk uw bedrijfsprocessen naar techniek. Dit doen wij altijd binnen het gestelde budget en tijdspad. Zo is de inzet van uw IT in lijn met de doelstellingen van uw onderneming.