Ontvang een gratis ICT-Scan

Optimaliseer Uw Bedrijf voor de Toekomst

Gratis ICT Scan door Process 2 IT: Speciaal voor MKB Ondernemingen

Inzicht is de sleutel tot verbetering, en dat geldt zeker voor uw ICT-omgeving. Bij Process 2 IT bieden we Mkb-ondernemingen de kans om hun ICT-omgeving te analyseren met onze gratis ICT-scan. Deze scan brengt alle componenten van uw infrastructuur in kaart en verschaft u waardevol inzicht, zodat u antwoorden krijgt op belangrijke vragen, zoals:

  • Waar kunt u kosten besparen in uw beheer?
  • Hoe kunt u risico’s minimaliseren (bijvoorbeeld door single points of failure te identificeren)?
  • Welke licenties heeft u momenteel en welke moet u aanschaffen?
  • Hoe staat het met de conditie van uw hardware?
  • Zijn er manieren om uw huidige ICT-oplossingen efficiënter te benutten?

Onze gratis ICT-scan is speciaal ontworpen voor Mkb-ondernemingen en is niet afhankelijk van de omvang van uw budget. Het biedt u praktisch inzicht en een hands-on, volledig vrijblijvend advies over mogelijke risico’s en verbeteringen. Als u dat wenst, denken we graag verder met u mee en onderzoeken we welke diensten van Process 2 IT u kunnen ondersteunen.

Bij Process 2 IT staan we klaar om u te helpen uw ICT-omgeving te optimaliseren en te laten groeien, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw gratis ICT-scan.

 

Vraag onze scan direct aan

Ik wil graag een gratis ICT-Scan

De kernwaarden van Process 2 IT

Wij hebben ontdekt dat onze kernwaarden een krachtig middel zijn om ons dagelijks te inspireren en scherp te houden. Deze kernwaarden staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze omgang met klanten, gebruikers, partners, medewerkers en toeleveranciers.

Respectvol

Respect tonen voor elkaar en onze relaties is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid staan hierbij voor ons centraal. Door aandacht voor medewerkers en klanten creëren wij een open werkomgeving, waarbij ieders mening gehoord wordt. Daarbij hoort ook dat wij de eigen werkprocessen van onze gebruikers respecteren en deze als uitgangspunt nemen bij implementatie van onze IT oplossingen.

Blijven leren en innoveren

Het hele team draagt de verantwoordelijkheid om een kwaliteitscultuur te stimuleren. Iedereen heeft de volle overtuiging dat kwaliteit van de dienstverlening zeer belangrijk is voor de klanttevredenheid en continuïteit van de organisatie.

Betrokken

Wij hechten waarde aan goede contacten zowel binnen als buiten onze organisatie. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij elkaar en bij onze klanten. Niet alleen op het zakelijke, maar ook op het persoonlijke vlak. Prettig samenwerken leidt volgens ons tot de beste oplossing en daar investeren we graag in.

Samenwerken

Bij bredere en meer multidisciplinaire projecten zoeken wij de meerwaarde van samenwerking. Wij hebben een flink netwerk van IT en business specialisten die we geselecteerd op hun kwaliteiten kunnen samen­brengen.

Komt u er niet uit?

Wij kijken graag even met u mee.
Via Supremo kunnen wij elke computer op afstand bedienen. U hoeft de applicatie alleen maar te starten.

ICT SUPPORT Schiedam voor MKB

Snel en effectief

Laat ons u snel en effectief helpen.
Maak gebruik van ons ticketsysteem in onze communicatie.

Diensten

Beheer & IT-support

Heb je vraag of een ICT probleem? Onze support helpt je graag. Altijd en overal! Ook als je geen klant van Process 2 IT bent.

Detachering

Tijdelijke meer capaciteit voor de ICT organisatie nodig? Process 2 IT zorgt graag het juiste personeel.

Ontwikkeling

Software-ontwikkeling is een nogal breed begrip, er kan zoveel. Wij ontwikkelen webapplicaties, apps en websites.

IT Consultancy

Onze experts adviseren je graag op zowel het IT technisch als-mede het strategisch niveau.

Producten

Office 365

Ontdek de kracht van Office 365, dé dienst die u en uw organisatie in staat stelt om productiever, efficiënter en georganiseerder te werken.

IT Hardware

Producten van ‘s werelds meest vertrouwde en betrouwbare merken

Handtekeningenbeheer

Ontdek Exclaimer, dé oplossing voor het garanderen van consistente handtekeningen met je merk in elke e-mail, ongeacht het gebruikte apparaat.

Back-up software

Onze betrouwbare back-up software. Uw ultieme bescherming tegen gegevensverlies

Cloud Storage

Professionele cloudback-up, van 50 GB tot 3 TB – FTP of S3