Vandaag wil ik het hebben over het einde van Windows 8.1. Als je nog steeds Windows 8.1 gebruikt, is het tijd om te overwegen om te upgraden.

Microsoft heeft aangekondigd dat het einde van de ondersteuning voor Windows 8.1 op 10 januari 2023 is. Dit betekent dat er geen beveiligingsupdates of technische ondersteuning meer zullen zijn voor het besturingssysteem. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de beveiliging van je computer en het vermogen om software te draaien.

Als je nog steeds Windows 8.1 gebruikt, is het tijd om te upgraden naar Windows 10. Hoewel Windows 10 misschien even wennen is, biedt het een aantal aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van Windows 8.1, waaronder verbeterde beveiliging, een verbeterde interface en ondersteuning voor nieuwere software.

Er zijn een aantal manieren om te upgraden naar Windows 10. Als je nog steeds in het bezit bent van een geldige licentie voor Windows 8.1, kun je gratis upgraden naar Windows 10 via de Windows Update-functie. Als je geen geldige licentie hebt, kun je Windows 10 kopen via de Microsoft Store of een andere retailer.

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat dit je heeft geholpen om te begrijpen waarom het tijd is om te upgraden van Windows 8.1.