IT diensten Schiedam

Onze IT-professionals uit Schiedam staan in de startblokken om met uw wensen aan de slag te gaan.

Op zoek naar een IT dienstverlener in Schiedam?

Process 2 IT is al sinds 2002 actief als IT-dienstverlener in Schiedam voor het midden- en kleinbedrijf. De oprichters van Process 2 IT zagen dat er veel IT-oplossingen werden verkocht die niet aansloten bij de processen binnen een bedrijf. Zij besloten dit anders te gaan doen en startten het softwarebedrijf Process 2 IT te Schiedam. Door het afsplitsen van de software tak van het bedrijf ontstond in 2007 Process 2 IT Consultancy.
Inmiddels zijn wij vooral leverancier van IT-oplossingen waaronder ICT-beheer aan het midden- en kleinbedrijf in de regio Schiedam. Maar nog altijd met de filosofie dat IT ondersteunend moet zijn aan bedrijfsprocessen.

Stop met het verdragen van slechte IT-ondersteuning

Bedrijven hebben technologie nodig. Verwarrende termen, onbehulpzame een helpdesk en onvoorspelbare kosten zijn frustrerend. Stressvrije IT-ondersteuning van Process 2 IT Schiedam biedt u vriendelijke ondersteuning voor een voorspelbare prijs!

 

Komt u er niet uit?

Wij kijken graag even met u mee.

Via Supremo kunnen wij elke computer op afstand bedienen. U hoeft de applicatie alleen maar te starten.

Snel en effectief

Laat ons u snel en effectief helpen.
Maak gebruik van ons ticketsysteem in onze communicatie.

ICT Beheerder

Heb je vraag of een ICT probleem? Onze support helpt je graag. Altijd en overal! Ook als je geen klant van Process 2 IT bent.

Detachering

Tijdelijke meer capaciteit voor de ICT organisatie nodig? Process 2 IT zorgt graag het juiste personeel.

Ontwikkeling

Software-ontwikkeling is een nogal breed begrip, er kan zoveel. Wij ontwikkelen webapplicaties, apps en websites.

Process 2 IT ICT oplossingen Schiedam

IT Consultancy

Onze experts adviseren je graag op zowel het IT technisch als-mede het strategisch niveau.

Van bedrijfsprocessen naar ICT

Process 2 IT uit Schiedam ondersteunt bedrijven en organisaties op het gebied van IT. Dit doen wij door het aanbieden van onze diensten zoals ICT Beheer, ICT support, IT Consultancy, detachering, web- en software ontwikkeling.

Als aanbieder van totaaloplossingen kunnen wij het gehele traject van advies, levering, installatie, configuratie, implementatie systeembeheer en onderhoud van uw IT verzorgen.

Maar voordat wij het überhaupt over de automatisering hebben, praten wij eerst met u over uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen. Vervolgens komt het meer technische deel aan de orde; we kijken wat er aan automatisering is en inventariseren uw wensen.

Process 2 IT vertaalt uiteindelijk uw bedrijfsprocessen naar techniek. Dit doen wij altijd binnen het gestelde budget en tijdspad. Zo is de inzet van uw IT in lijn met de doelstellingen van uw onderneming.