IT diensten Schiedam

Zorgeloze IT-service voor kleine bedrijven

Welkom bij Process 2 IT, dé IT-dienstverlener in Schiedam en omgeving. Als ondernemer in Schiedam weet u hoe belangrijk het is om te kunnen rekenen op een stabiele en efficiënte IT-infrastructuur. Process 2 IT biedt u professionele IT-support en advies, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u belangrijk is: uw core business.

Ons team van ervaren IT-professionals staat voor u klaar om u te helpen bij al uw IT-vraagstukken. Of het nu gaat om het installeren en onderhouden van uw netwerk, het oplossen van softwareproblemen, het beveiligen van uw data of het aanschaffen van nieuwe hardware: wij hebben de kennis en expertise om u te helpen.

Bij Process 2 IT staan klanttevredenheid en service hoog in het vaandel. Wij bieden u professioneel advies op maat en zorgen ervoor dat u altijd snel en adequaat geholpen wordt. Onze dienstverlening is transparant en duidelijk, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf wat Process 2 IT voor u kan betekenen. Wij helpen u graag verder met al uw IT-vraagstukken in Schiedam en omgeving.

Komt u er niet uit?

Wij kijken graag even met u mee.

Via Supremo kunnen wij elke computer op afstand bedienen. U hoeft de applicatie alleen maar te starten.

Snel en effectief

Laat ons u snel en effectief helpen.
Maak gebruik van ons ticketsysteem in onze communicatie.

ICT Beheerder

Heb je vraag of een ICT probleem? Onze support helpt je graag. Altijd en overal! Ook als je geen klant van Process 2 IT bent.

Detachering

Tijdelijke meer capaciteit voor de ICT organisatie nodig? Process 2 IT zorgt graag het juiste personeel.

Ontwikkeling

Software-ontwikkeling is een nogal breed begrip, er kan zoveel. Wij ontwikkelen webapplicaties, apps en websites.

Process 2 IT ICT oplossingen Schiedam

IT Consultancy

Onze experts adviseren je graag op zowel het IT technisch als-mede het strategisch niveau.

Van bedrijfsprocessen naar ICT

Process 2 IT uit Schiedam ondersteunt bedrijven en organisaties op het gebied van IT. Dit doen wij door het aanbieden van onze diensten zoals ICT Beheer, ICT support, IT Consultancy, detachering, web- en software ontwikkeling.

Als aanbieder van totaaloplossingen kunnen wij het gehele traject van advies, levering, installatie, configuratie, implementatie systeembeheer en onderhoud van uw IT verzorgen.

Maar voordat wij het überhaupt over de automatisering hebben, praten wij eerst met u over uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen. Vervolgens komt het meer technische deel aan de orde; we kijken wat er aan automatisering is en inventariseren uw wensen.

Process 2 IT vertaalt uiteindelijk uw bedrijfsprocessen naar techniek. Dit doen wij altijd binnen het gestelde budget en tijdspad. Zo is de inzet van uw IT in lijn met de doelstellingen van uw onderneming.