Overal WiFi op de zaak

Managed wifi een veilige en betrouwbare wifi oplossing!

Process 2 IT biedt u de mogelijkheid om uw wifi-infrastructuur uit te besteden aan een professionele provider, Wifi-as-a-Service (WAAS). Door gebruik te maken van WAAS, kunt u zich concentreren op uw corebusiness en hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische aspecten van wifi.

Onze wifi-dienst biedt een snelle en betrouwbare verbinding, waardoor uw medewerkers efficiënter kunnen werken en communiceren. Bovendien kunt u gebruik maken van geavanceerde functies zoals gastnetwerken, netwerkbeveiliging en analyse van wifi-prestaties.

Met WAAS bieden wij flexibiliteit voor zowel kleine als grote organisaties. U betaalt voor een vast bedrag per maand en hoeft niet te investeren in dure wifi-apparatuur. Dankzij ons team van wifi-experts, bent u verzekerd van een up-to-date en efficiënt wifi-netwerk.

Onze dienstverlening stopt niet bij de installatie, wij bieden ook ondersteuning en onderhoud zodat uw wifi-netwerk altijd optimaal presteert.

Als u op zoek bent naar een professionele oplossing voor uw wifi-infrastructuur, dan is WAAS van Process 2 IT de ideale keuze. Neem contact op met onze experts om te bespreken hoe we uw wifi-infrastructuur kunnen optimaliseren en uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

januari 29, 2020